Zelňáčky
Miluji bramboráky, a tak objevuji různé druhy. Kromě klasických už jsem vyzkoušela cuketové a dnes jsem objevila další skvělou variantu!
S kysaným zelím. Top 🙂
Ingredience (2 x porce)
-
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- Oloupeme a nastrouháme brambory najemno.
- Přidáme zelí.
- Osolíme a opepříme.
- Přidáme hrašku a solamyl.
- Důkladně promícháme a necháme 5 až 10 minut odležet.
- Znovu promícháme a smažíme na olej cca 5 minut z každé strany.
- Já mám ráda extrémně křupavé, tak smažím klidně i déle.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 720.22 kcal |
Protein: 19.57 g |
Sacharidy: 142.56 g |
z toho cukr: 8.55 g |
Tuk: 1.09 g |
z toho nas. MK: 0.29 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/1749-zelnacky