Zelňáčky

Miluji bramboráky, a tak objevuji různé druhy. Kromě klasických už jsem vyzkoušela cuketové a dnes jsem objevila další skvělou variantu!

S kysaným zelím. Top 🙂

Ingredience (2 x porce)

Postup přípravy

  1. Oloupeme a nastrouháme brambory najemno.
  2. Přidáme zelí.
  3. Osolíme a opepříme.
  4. Přidáme hrašku a solamyl.
  5. Důkladně promícháme a necháme 5 až 10 minut odležet.
  6. Znovu promícháme a smažíme na olej cca 5 minut z každé strany.
  7. Já mám ráda extrémně křupavé, tak smažím klidně i déle.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 720.22 kcal | Protein: 19.57 g | Sacharidy: 142.56 g | z toho cukr: 8.55 g | Tuk: 1.09 g | z toho nas. MK: 0.29 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/1749-zelnacky