Pikantní fazolový dip

Ke grilování patří drobné občerstvení. U nás jsou oblíbené zeleninové proužky s pikantním dipem. Výbornou chuť má fazolový a hodí se i k pečeným bramborům.

Ingredience

Počet porcí:

Postup přípravy

1.
Fazole dáme přes noc namočit a druhý den uvaříme doměkka. Necháme vychladnout a dáme do misky spolu s kelímkem Cottage.
2.
Ochutíme solí, pepřem, prolisovaným česnekem a rajčatovým protlakem. Prošleháme tyčovým mixérem.
3.
Nastrouháme sýr eidam najemno a vmícháme vařechou. Dáme vychladit. Podáváme s pečenými brambory nebo s proužky zeleniny.

Od: Ráďa 78, 27.6.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Doba přípravy: 30 min
Počet porcí: 4 porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 12 Kč za porci
Kategorie: chuťovky, česká, přílohy, luštěniny, vegetariánské

Nutriční hodnoty (1 porce)

Energetická hodnota
124.21 kcal
Protein
12.48 g
Sacharidy
z toho cukr
4.31 g
2.21 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
6.34 g
4.39 g

Detailní rozpis podle ingrediencí