Pikantní fazolový dip

Ke grilování patří drobné občerstvení. U nás jsou oblíbené zeleninové proužky s pikantním dipem. Výbornou chuť má fazolový a hodí se i k pečeným bramborům.

Ingredience (4 x porce)

Postup přípravy

  1. Fazole dáme přes noc namočit a druhý den uvaříme doměkka. Necháme vychladnout a dáme do misky spolu s kelímkem Cottage.
  2. Ochutíme solí, pepřem, prolisovaným česnekem a rajčatovým protlakem. Prošleháme tyčovým mixérem.
  3. Nastrouháme sýr eidam najemno a vmícháme vařechou. Dáme vychladit. Podáváme s pečenými brambory nebo s proužky zeleniny.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 171.96 kcal | Protein: 13.41 g | Sacharidy: 8.14 g | z toho cukr: 1.51 g | Tuk: 8.90 g | z toho nas. MK: 5.33 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/1728-pikantni-fazolovy-dip