Nutriční hodnoty receptu
Ingredience | Množství (1 porce) |
Bílkoviny | Tuk | Nasycený | Sacharidy | Cukry | Energetická hodnota |
---|---|---|---|---|---|---|---|
máslo | 15 g | 0.13 g | 12.17 g | 7.71 g | 0.01 g | 0.01 g | 107.55 kcal |
tymián čerstvý | 1/2 větvičky | 0.03 g | 0.01 g | 0.00 g | 0.05 g | 0.00 g | 0.51 kcal |
vývar kuřecí | 375 ml | 2.40 g | 0.79 g | 0.05 g | 1.65 g | 1.61 g | 22.50 kcal |
kuřecí maso pečené | 50 g | 11.55 g | 0.60 g | 0.25 g | 0.00 g | 0.00 g | 51.60 kcal |
parmazán strouhaný | 12 a 1/2 g | 3.55 g | 3.48 g | 1.92 g | 1.74 g | 0.01 g | 52.50 kcal |
petrželová nať čerstvá | 1/4 hrsti | 0.15 g | 0.04 g | 0.01 g | 0.15 g | 0.04 g | 1.80 kcal |
rýže na rizoto | 75 g | 6.00 g | 0.30 g | 0.08 g | 57.75 g | 0.30 g | 257.70 kcal |
cibule | 1/4 většího kusu | 0.41 g | 0.04 g | 0.02 g | 2.87 g | 1.59 g | 15.00 kcal |
žampiony | 62 a 1/2 g | 1.93 g | 0.21 g | 0.03 g | 1.41 g | 1.24 g | 13.75 kcal |
Součet | 26.15 g | 17.63 g | 10.06 g | 65.63 g | 4.80 g | 522.91 kcal |