Klíčové slovo „mikrovlnná trouba“

Upečte si jedlé kaštany v mikrovlnce. Poradíme vám, jak na to

Jedlé kaštany jsou oblíbenou pochoutkou zejména v období zimy. Podle postupně se objevujících pouličních stánků s na grilu praskajících kaštanů můžeme poznat, že se pomalu blíží svátky vánoční. Teplou zimní pochoutku si můžeme připravit i v pohodlí domova, například v mikrovlnné troubě.

Domácí zavařování zvládnete i bez hrnce

Když je zapotřebí zavařit jen pár skleniček, určitě se vám nechte vytahovat zavařovací hrnec. Ukážeme vám, jak můžete doma zavařovat i bez těžkého hrnce. Zavařování bude rychlé a nenáročné. Můžete uchovat například vyloupaná ořechová jádra po dlouhé měsíce.

Vaření v mikrovlnce, recept na večeři do 10 minut

Některými zatracovaná, jinými milovaná. Ať už jste na kterémkoliv břehu, nelze popřít, že je mikrovlnka běžnou součástí našich životů. A po tom, co byly několikrát vyvráceny mýty o vyzařování škodlivých vln, pojďme se podívat, jak mikrovlnka pomůže při vaření.

Tyto potraviny nikdy neohřívejte. Víte, které to jsou?

Už jsi doma? Ohřeji ti večeři. Kdy si tento výrok můžete dovolit a kdy hazardujete se zdravím celé rodiny? Představíme vám potraviny, které nejsou určené pro opětovné ohřívání.

Mikrovlnná trouba k vaření, zavařování i sterilizaci

Mikrovlnná trouba slouží k rychlému ohřevu potravin, ale můžete ji využít při řadě dalších činností. Kdy vám mikrovlnka usnadní práci a co vše je možné uvnitř připravit?