Brynzové gnocchi s opečenou schwarzwaldskou šunkou
Rychlé a krémové jídlo z jemných bramborových gnocchi, rozpuštěné brynzy a opečené schwarzwaldské šunky. Slanost šunky a jemnost brynzy spolu dokonale ladí a celé jídlo je hotové za pár minut.
Reklama
Postup přípravy
1.
Nejdřív opečeme šunku – na suché pánvi ji krátce zprudka opečeme, dokud je lehce křupavá. Odložíme stranou.
2.
Uvaříme gnocchi v osolené vodě podle návodu a slijeme.
3.
Na pánvi rozpustíme máslo, přidáme česnek a krátce ho orestujeme.
4.
Přidáme gnocchi, promícháme a necháme lehce opéct.
5.
Vmícháme brynzu se smetanou, prohřejeme, aby vznikla krémová omáčka.
6.
Dochutíme pepřem, případně špetkou soli (často není potřeba).
7.
Podáváme horké, navrch posypané opečenou schwarzwaldskou šunkou.
Dobrou chuť! :-)
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
435.27 kcal |
Protein |
20.37 g |
|
Sacharidy
z toho cukr
|
23.23 g
2.85 g
|
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
28.76 g
9.28 g
|
Reklama
Reklama




