Bramborové noky s kuřecím masem, špenátem a smetanou

Tato kombinace měkkých bramborových noků, šťavnatého kuřecího masa, svěžího špenátu a lahodné smetanové omáčky vás jistě okouzlí. Jednoduchý a chutný pokrm, který si zamilujete.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Na rozpálené hlubší pánvi s trochou oleje osmahneme osolené, opepřené a na jemno nakrájené kuřecí maso.
2.
Když je hotové, přidáme utřený česnek, na větší kusy nasekaný špenát, zalijeme šlehačkou, přidáme tavený sýr a necháme 2-3 minuty povařit tak, aby špenát lehce zavadl.
3.
Přidáme gnocchi a povaříme ještě asi 2 minuty.
4.
Podáváme posypané parmazánem. Dobrou chuť! :-)

Od: Zuzana, 22.6.2023

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 25 min příprava
15 min vaření
40 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Zuzana
Cena ingrediencí: 1 × porce = 74 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
853.78 kcal
Protein
48.44 g
Sacharidy
z toho cukr
45.44 g
5.65 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
50.33 g
29.43 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama