Bramborové noky s kuřecím masem, špenátem a smetanou

Tato kombinace měkkých bramborových noků, šťavnatého kuřecího masa, svěžího špenátu a lahodné smetanové omáčky vás jistě okouzlí. Jednoduchý a chutný pokrm, který si zamilujete.

Ingredience (2 x porce)

Postup přípravy

  1. Na rozpálené hlubší pánvi s trochou oleje osmahneme osolené, opepřené a na jemno nakrájené kuřecí maso.
  2. Když je hotové, přidáme utřený česnek, na větší kusy nasekaný špenát, zalijeme šlehačkou, přidáme tavený sýr a necháme 2-3 minuty povařit tak, aby špenát lehce zavadl.
  3. Přidáme gnocchi a povaříme ještě asi 2 minuty.
  4. Podáváme posypané parmazánem. Dobrou chuť! :-)

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 853.78 kcal | Protein: 48.44 g | Sacharidy: 45.44 g | z toho cukr: 5.65 g | Tuk: 50.33 g | z toho nas. MK: 29.43 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3878-bramborove-noky-s-kurecim-masem-spenatem-a-smetanou