Špenátové noky s pečeným vepřovým masem

Noky jsou velmi jednoduché na přípravu. Stačí smíchat s listovým špenátem, smetanou a doplnit pečeným masem.

Reklama

Ingredience

Pečené maso

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Opláchneme si maso a nakrájíme na menší kostky.
2.
Vložíme do pekáče, přidáme sůl, pepř, kmín, papriku, prolisovaný česnek, na kousky nakrájenou cibuli, trochu oleje a dobře promícháme.
3.
Vložíme do předehřáté trouby a pečeme doměkka, zhruba jednu hodinu. Během pečení maso podléváme.
4.
Gnocci vsypeme do vařící osolené vody, krátce povaříme a scedíme.
5.
Na pánev si dáme trochu oleje, orestujeme na něm nakrájenou cibuli na kostičky, stačí jen krátce a vložíme opláchnutý špenát.
6.
Zalijeme smetanou, osolíme, opepříme, prolisujeme česnek a vsypeme uvařené gnocci. Vaříme do zhoustnutí.
7.
Můžeme podávat.

Od: Petuler, 16.5.2021

Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
1 hod vaření
1 hod 5 min celkem
Množství: 3 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 44 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, vepřové maso
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
690.19 kcal
Protein
41.14 g
Sacharidy
z toho cukr
36.30 g
6.93 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
41.91 g
23.60 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama