Špenátové gnocchi
Špenátu není nikdy dost. A takové gnocchi nesmí chybět pravidelně v jídelníčku, že?
Ingredience
-
- nebo
Postup přípravy
1.
Na oleji necháme na kostičky nakrájenou cibuli chvilku osmahnout.
2.
Přidáme trhané kuřecí a promícháme. Postavíme osolenou vodu na gnocchi.
3.
Mražený špenát necháme předem rozmrazit, nebo v hrnci zalijeme vařící vodou, necháme chvilku stát, scedíme a vhodíme do pánve k cibuli (čerstvý nakrájíme a vhodíme rovnou). Necháme prohřát, osolíme, opepříme, prolisujeme česnek, přidáme kari a zalijeme kokosovým mlékem. Na mírném plameni vaříme cca 10 minut, než se vše prohřeje.
4.
Noky uvaříme podle návodu (tj. vaříme ve vodě dokud nevyplavou).
5.
Nakonec stačí už jen servírovat.
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 30 min celkem |
Množství: | 6 × porce |
Autor: | Liška |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 51 Kč Rozpis na položky |
Kategorie: | hlavní chod, soja/tofu, brambory, vegetariánské, veganské, bez laktózy |
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
643.23 kcal |
Protein |
24.29 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
63.65 g
5.88 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
31.04 g
16.39 g
|