Špenátové gnocchi

  • Přidat foto

Špenátu není nikdy dost. A takové gnocchi nesmí chybět pravidelně v jídelníčku, že?

Ingredience

    • nebo
Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Na oleji necháme na kostičky nakrájenou cibuli chvilku osmahnout.
2.
Přidáme trhané kuřecí a promícháme. Postavíme osolenou vodu na gnocchi.
3.
Mražený špenát necháme předem rozmrazit, nebo v hrnci zalijeme vařící vodou, necháme chvilku stát, scedíme a vhodíme do pánve k cibuli (čerstvý nakrájíme a vhodíme rovnou). Necháme prohřát, osolíme, opepříme, prolisujeme česnek, přidáme kari a zalijeme kokosovým mlékem. Na mírném plameni vaříme cca 10 minut, než se vše prohřeje.
4.
Noky uvaříme podle návodu (tj. vaříme ve vodě dokud nevyplavou).
5.
Nakonec stačí už jen servírovat.

Od: Liška, 21.1.2019

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 30 min celkem
Množství: 6 × porce
Autor: Liška
Cena ingrediencí: 1 × porce = 51 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, soja/tofu, brambory, vegetariánské, veganské, bez laktózy

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
643.23 kcal
Protein
24.29 g
Sacharidy
z toho cukr
63.65 g
5.88 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
31.04 g
16.39 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.