Špenátové gnocchi

Špenátu není nikdy dost. A takové gnocchi nesmí chybět pravidelně v jídelníčku, že?

Ingredience

    • nebo
Počet porcí:

Postup přípravy

1.
Na oleji necháme na kostičky nakrájenou cibuli chvilku osmahnout.
2.
Přidáme trhané kuřecí a promícháme. Postavíme osolenou vodu na gnocchi.
3.
Mražený špenát necháme předem rozmrazit, nebo v hrnci zalijeme vařící vodou, necháme chvilku stát, scedíme a vhodíme do pánve k cibuli (čerstvý nakrájíme a vhodíme rovnou). Necháme prohřát, osolíme, opepříme, prolisujeme česnek, přidáme kari a zalijeme kokosovým mlékem. Na mírném plameni vaříme cca 10 minut, než se vše prohřeje.
4.
Noky uvaříme podle návodu (tj. vaříme ve vodě dokud nevyplavou).
5.
Nakonec stačí už jen servírovat.

Od: Liška, 21.1.2019

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Doba přípravy: 30 min
Počet porcí: 6 porcí
Autor: Liška
Cena ingrediencí: 51 Kč za porci
Kategorie: hlavní chod, brambory, soja/tofu, vegetariánské, veganské

Nutriční hodnoty (1 porce)

Energetická hodnota
731.23 kcal
Protein
29.91 g
Sacharidy
z toho cukr
120.65 g
6.58 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
14.33 g
4.29 g

Detailní rozpis podle ingrediencí