Špenátové gnocchi

  • Přidat foto

Špenátu není nikdy dost. A takové gnocchi nesmí chybět pravidelně v jídelníčku, že?

Ingredience

    • nebo
Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Na oleji necháme na kostičky nakrájenou cibuli chvilku osmahnout.
2.
Přidáme trhané kuřecí a promícháme. Postavíme osolenou vodu na gnocchi.
3.
Mražený špenát necháme předem rozmrazit, nebo v hrnci zalijeme vařící vodou, necháme chvilku stát, scedíme a vhodíme do pánve k cibuli (čerstvý nakrájíme a vhodíme rovnou). Necháme prohřát, osolíme, opepříme, prolisujeme česnek, přidáme kari a zalijeme kokosovým mlékem. Na mírném plameni vaříme cca 10 minut, než se vše prohřeje.
4.
Noky uvaříme podle návodu (tj. vaříme ve vodě dokud nevyplavou).
5.
Nakonec stačí už jen servírovat.

Od: Liška, 21.1.2019

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 30 min celkem
Množství: 6 × porce
Autor: Liška
Cena ingrediencí: 1 × porce = 51 Kč
Kategorie: hlavní chod, brambory, soja/tofu, vegetariánské, veganské

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
731.23 kcal
Protein
29.91 g
Sacharidy
z toho cukr
120.65 g
6.58 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
14.33 g
4.29 g

Detailní rozpis podle ingrediencí


×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.