Brynzová pomazánka s jarní cibulkou
Výtečná a výrazná pomazánka, ke které potřebujete jen pár ingrediencí. Podává se s pečivem nebo na jednohubkách, v případě jednohubek stačí čerstvé pečivo a jen pomazánka bez dalších příchutí.
Reklama
Postup přípravy
1.
Změklé máslo dejte do mixéru a nechejte rozmixovat do pěny.
2.
Přidejte 2 balení sýru brynza (na obale je slovenský název bryndza) a zašlehejte. Ochuťte hořčicí a pokud by byla pomazánka příliš hustá, přidejte bílý jogurt.
3.
Nakonec vmíchejte najemno nakrájenou jarní cibulku.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
87.89 kcal |
Protein |
2.79 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
0.61 g
0.14 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
8.40 g
3.24 g
|
Reklama
Reklama