Brynzová pomazánka s jarní cibulkou
Výtečná a výrazná pomazánka, ke které potřebujete jen pár ingrediencí. Podává se s pečivem nebo na jednohubkách, v případě jednohubek stačí čerstvé pečivo a jen pomazánka bez dalších příchutí.
Reklama
    
  Postup přípravy
1.
                    Změklé máslo dejte do mixéru a nechejte rozmixovat do pěny.
                2.
                    Přidejte 2 balení sýru brynza (na obale je slovenský název bryndza) a zašlehejte. Ochuťte hořčicí a pokud by byla pomazánka příliš hustá, přidejte bílý jogurt.
                3.
                    Nakonec vmíchejte najemno nakrájenou jarní cibulku.
                Reklama
    
  Reklama
    
  Reklama
    
  Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
    
  Nutriční hodnoty
| Množství | 1 × porce | 
| Energetická hodnota | 87.89 kcal | 
| Protein | 2.79 g | 
| Sacharidy z toho cukr | 0.61 g 0.14 g | 
| Tuk z toho nas. mastné kyseliny | 8.40 g 3.24 g | 
Reklama
    
  Reklama
    
  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 Od:
                Od:  
 
 
 
 
 
 
 
 
 

