Brynzová pomazánka
Tato brynzová pomazánka je skvělou volbou pro rychlé občerstvení, ať už na svačinu, jednohubky, nebo jako pohoštění pro nečekanou návštěvu. Její krémová textura a výrazná chuť brynzy ji činí velmi oblíbenou.
Reklama
    
  Postup přípravy
1.
                    Cibuli nakrájíme na malé kostičky.
                2.
                    V míse smícháme nakrájenou cibuli s brynzou, zakysanou smetanou a majonézou.
                3.
                    Pomazánku dochutíme pepřem podle chuti.
                4.
                    Pomazánku natíráme na pečivo a případně zdobíme podle libosti.  Dobrou chuť! :-)
                Reklama
    
  Reklama
    
  Reklama
    
  Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
    
  Nutriční hodnoty
Množství  | 
                1 × porce  | 
            
Energetická hodnota  | 
                182.09 kcal  | 
            
Protein  | 
                7.28 g  | 
            
| 
                     Sacharidy 
                    z toho cukr 
                 | 
                
                     3.64 g 
                    0.87 g 
                 | 
            
| 
                     Tuk 
                    z toho nas. mastné kyseliny 
                 | 
                
                     15.38 g 
                    2.94 g 
                 | 
            
Reklama
    
  Reklama
    
  



