Spaghetti aglio olio e peperoncino
Tradiční italský pokrm. Můžete jej posypat parmazánem nebo sýrem pecorino, avšak podle tradičního receptu se sýr nepřidává. Pokud postrádáte bílkoviny, můžete pokrm obohatit třeba o krevety.
Reklama
    
  Postup přípravy
1.
                    Špagety uvaříme v osolené vodě a vodu nevyléváme, budeme ji ještě potřebovat.
                2.
                    Na studenou pánev dáme olej a přidáme na plátky nakrájený česnek a nadrobno nasekanou feferonku. Česnek a feferonku zlehka osmahneme, česnek se nesmí spálit ani zhnědnout.
                3.
                    Promícháme s uvařenými špagetami, přidáme trošku vody ze špaget a promícháme.
                4.
                    Posypeme petrželovou naťí a podáváme.
                Reklama
    
  Reklama
    
  Reklama
    
  Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
    
  Nutriční hodnoty
Množství  | 
                1 × porce  | 
            
Energetická hodnota  | 
                591.81 kcal  | 
            
Protein  | 
                13.76 g  | 
            
| 
                     Sacharidy 
                    z toho cukr 
                 | 
                
                     74.71 g 
                    3.06 g 
                 | 
            
| 
                     Tuk 
                    z toho nas. mastné kyseliny 
                 | 
                
                     24.33 g 
                    3.29 g 
                 | 
            
Reklama
    
  Reklama
    
  





