Spaghetti aglio olio e peperoncino

Tradiční italský pokrm. Můžete jej posypat parmazánem nebo sýrem pecorino, avšak podle tradičního receptu se sýr nepřidává. Pokud postrádáte bílkoviny, můžete pokrm obohatit třeba o krevety.

Ingredience

Počet porcí:

Postup přípravy

1.
Špagety uvaříme v osolené vodě a vodu nevyléváme, budeme ji ještě potřebovat.
2.
Na studenou pánev dáme olej a přidáme na plátky nakrájený česnek a nadrobno nasekanou feferonku. Česnek a feferonku zlehka osmahneme, česnek se nesmí spálit ani zhnědnout.
3.
Promícháme s uvařenými špagetami, přidáme trošku vody ze špaget a promícháme.
4.
Posypeme petrželovou naťí a podáváme.

Od: Snuttig&Nici, 16.10.2017

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
5.0
hodnotit
Doba přípravy: 20 min
Počet porcí: 4 porce
Autor: Snuttig&Nici
Cena ingrediencí: 18 Kč za porci
Kategorie: hlavní chod, italská, těstoviny, vegetariánské, veganské

Nutriční hodnoty (1 porce)

Energetická hodnota
569.89 kcal
Protein
14.34 g
Sacharidy
z toho cukr
72.30 g
0.55 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
24.81 g
3.01 g

Detailní rozpis podle ingrediencí