Masové koule se špenátem

  • Přidat foto

Pro milovníky mletého masa jsou masové koule se špenátem příjemnou změnou. Pokrm je nenáročný na přípravu a doplněný o zeleninu a hranolky dělá pokrm svátečnějším.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
V pánvi si na rozehřátém oleji osmahneme na kostičky nakrájenou cibuli. Přidáme překrájený listový špenát a necháme změknout. Osolíme, opepříme, necháme vychladnout.
2.
Mleté maso si vložíme do misky, vložíme vejce, hořčici, špenát a vše dobře promícháme.
3.
Z masa tvoříme kuličky, které naskládáme do vymazaného pekáče, podlijeme trochou vody a vložíme do rozehřáté trouby. Pečeme zhruba 30-40 minut při teplotě 180 stupňů.
4.
Podáváme s hranolky, zeleninou a můžeme doplnit o domácí tatarskou omáčku.

Od: Petuler, 3.7.2020

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas:
Množství: 4 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 18 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, vepřové maso, low carb, bezlepkové, bez laktózy

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
525.34 kcal
Protein
24.26 g
Sacharidy
z toho cukr
3.23 g
1.54 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
45.94 g
11.96 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.