Šunková pěna s olivami

  • Přidat foto

Nadýchaná pomazánka na chuťovky, která se hodí i jako náplň do vajíček natvrdo.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Konzervu pražské šunky dáme do vyšší nádoby na mixování. Prošleháme s florou a hořčicí. Je nutné dlouhé šlehání, aby pomazánka byla hezky nadýchaná.
2.
Přidáme papriku, sůl a pepř.
3.
Nakonec vařechou vmícháme nadrobno nakrájenou cibulku a olivy.

Od: Ráďa 78, 27.4.2020

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
10 min celkem
Množství: 15 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 14 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: pomazánky, česká, vepřové maso, za studena, bezlepkové, bez laktózy

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
118.91 kcal
Protein
4.36 g
Sacharidy
z toho cukr
0.81 g
0.23 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
11.27 g
1.94 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.