Šunková pěna s olivami

Nadýchaná pomazánka na chuťovky, která se hodí i jako náplň do vajíček natvrdo.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Konzervu pražské šunky dáme do vyšší nádoby na mixování. Prošleháme s florou a hořčicí. Je nutné dlouhé šlehání, aby pomazánka byla hezky nadýchaná.
2.
Přidáme papriku, sůl a pepř.
3.
Nakonec vařechou vmícháme nadrobno nakrájenou cibulku a olivy.

Od: Ráďa 78, 27.4.2020

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
10 min celkem
Množství: 15 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 14 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
180.14 kcal
Protein
4.19 g
Sacharidy
z toho cukr
1.05 g
0.09 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
18.01 g
3.31 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama