Šunková pěna s olivami
Nadýchaná pomazánka na chuťovky, která se hodí i jako náplň do vajíček natvrdo.
Ingredience (15 x porce)
-
-
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- Konzervu pražské šunky dáme do vyšší nádoby na mixování. Prošleháme s florou a hořčicí. Je nutné dlouhé šlehání, aby pomazánka byla hezky nadýchaná.
- Přidáme papriku, sůl a pepř.
- Nakonec vařechou vmícháme nadrobno nakrájenou cibulku a olivy.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 180.14 kcal |
Protein: 4.19 g |
Sacharidy: 1.05 g |
z toho cukr: 0.09 g |
Tuk: 18.01 g |
z toho nas. MK: 3.31 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2573-sunkova-pena-s-olivami