Šunková pěna s olivami

Nadýchaná pomazánka na chuťovky, která se hodí i jako náplň do vajíček natvrdo.

Ingredience (15 x porce)

Postup přípravy

  1. Konzervu pražské šunky dáme do vyšší nádoby na mixování. Prošleháme s florou a hořčicí. Je nutné dlouhé šlehání, aby pomazánka byla hezky nadýchaná.
  2. Přidáme papriku, sůl a pepř.
  3. Nakonec vařechou vmícháme nadrobno nakrájenou cibulku a olivy.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 180.14 kcal | Protein: 4.19 g | Sacharidy: 1.05 g | z toho cukr: 0.09 g | Tuk: 18.01 g | z toho nas. MK: 3.31 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2573-sunkova-pena-s-olivami