Nutriční hodnoty receptu
Ingredience | Množství (1 porce) |
Bílkoviny | Tuk | Nasycený | Sacharidy | Cukry | Energetická hodnota |
---|---|---|---|---|---|---|---|
vařené vejce | 1 ks | 5.49 g | 4.15 g | 1.37 g | 0.32 g | 0.16 g | 62.48 kcal |
máslo | 16 a 2/3 g | 0.14 g | 13.52 g | 8.56 g | 0.01 g | 0.01 g | 119.50 kcal |
paprika červená kapie | 1/3 ks | 0.54 g | 0.16 g | 0.01 g | 2.15 g | 2.30 g | 16.95 kcal |
cibulka jarní (lahůdková) | 1/3 malého kousku | 0.03 g | 0.00 g | 0.00 g | 0.08 g | 0.04 g | 0.53 kcal |
salát ledový | 2/3 listu | 0.07 g | 0.01 g | 0.00 g | 0.08 g | 0.04 g | 0.80 kcal |
žervé s paprikou | 26 a 2/3 g | 1.33 g | 5.33 g | 3.47 g | 1.60 g | 1.07 g | 60.53 kcal |
uherský salám (uherák) | 16 a 2/3 g | 4.00 g | 7.83 g | 3.17 g | 0.08 g | 0.08 g | 0.00 kcal |
Součet | 11.61 g | 31.01 g | 16.58 g | 4.32 g | 3.70 g | 260.79 kcal |