Nutriční hodnoty receptu

Ingredience Množství
(1 porce)
Bílkoviny Tuk Nasycený Sacharidy Cukry Energetická
hodnota
vařené vejce 1 ks 5.49 g 4.15 g 1.37 g 0.32 g 0.16 g 62.48 kcal
máslo 16 a 2/3 g 0.14 g 13.52 g 8.56 g 0.01 g 0.01 g 119.50 kcal
paprika červená kapie 1/3 ks 0.54 g 0.16 g 0.01 g 2.15 g 2.30 g 16.95 kcal
cibulka jarní (lahůdková) 1/3 malého kousku 0.03 g 0.00 g 0.00 g 0.08 g 0.04 g 0.53 kcal
salát ledový 2/3 listu 0.07 g 0.01 g 0.00 g 0.08 g 0.04 g 0.80 kcal
žervé s paprikou 26 a 2/3 g 1.33 g 5.33 g 3.47 g 1.60 g 1.07 g 60.53 kcal
uherský salám (uherák) 16 a 2/3 g 4.00 g 7.83 g 3.17 g 0.08 g 0.08 g 0.00 kcal
Součet 11.61 g 31.01 g 16.58 g 4.32 g 3.70 g 260.79 kcal