Pórková rýže se žampiony

  • Přidat foto

Rýže jako příloha nemusí být vůbec nudná a nezajímavá. Pár ingrediencí a minuta navíc a máte nesrovnatelně lepší chuťový zážitek.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Pórek překrojíme napůl a poté nakrájíme. Suroviny si připravíme k ruce a rozehřejeme olej. Přidáme pórek a vegetu. Promícháme a necháme chvíli restovat. Stále mícháme a přidáme rýži, promícháme.
2.
Vmícháme žampióny a zalijeme vodou. Hladina vody nad rýží by měla být asi na článek prostředníčku. Přivedeme k varu, dáme poklici, snížíme teplotu. Vaříme asi 20 minut, poté dáme do utěrky a do peřin.

Od: Ráďa 78, 1.12.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
20 min vaření
25 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 10 Kč
Kategorie: česká, rýže, přílohy, vegetariánské, veganské

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
306.62 kcal
Protein
5.33 g
Sacharidy
z toho cukr
40.18 g
0.50 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
13.84 g
1.07 g

Detailní rozpis podle ingrediencí


×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.