Nutriční hodnoty receptu
Ingredience | Množství (1 porce) |
Bílkoviny | Tuk | Nasycený | Sacharidy | Cukry | Energetická hodnota |
---|---|---|---|---|---|---|---|
candát (filet) | 1 ks | 52.35 g | 2.48 g | 0.50 g | 0.00 g | 0.00 g | 245.70 kcal |
sůl | podle chuti | 0.00 g | 0.00 g | 0.00 g | 0.00 g | 0.00 g | 0.00 kcal |
ghí (přepuštěné máslo) | 1/2 lžíce | 0.02 g | 6.37 g | 3.96 g | 0.00 g | 0.00 g | 56.06 kcal |
pepř mletý | podle chuti | 0.00 g | 0.00 g | 0.00 g | 0.00 g | 0.00 g | 0.00 kcal |
tymián čerstvý | 1 větvička | 0.06 g | 0.02 g | 0.00 g | 0.10 g | 0.00 g | 1.01 kcal |
Součet | 52.43 g | 8.87 g | 4.47 g | 0.10 g | 0.00 g | 302.77 kcal |