Krutony s česnekem a bylinkami
Kruton je výborný způsob, jak využít starší chléb. Ale co kdyby se stal nádhernou tečkou v jakékoliv polévce? Co kdyby to byl kruton, kdo přidá další chuťový zážitek? Dejte si s přípravou krutonů trochu práci.
Reklama
Postup přípravy
1.
Starší chléb nakrájíme na kostičky. Ve velké míse smícháme olivový olej se solí, provensálským kořením a prolisovaným česnekem.
2.
Vsypeme chléb a dlouze a dobře promícháme.
3.
Dáme do vyhřáté trouby na 180 stupňů. Pečeme na program 4D horký vzduch asi 15 minut.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
209.95 kcal |
Protein |
2.05 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
10.68 g
1.58 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
17.66 g
2.50 g
|
Reklama
Reklama