Krutony s česnekem a bylinkami

  • Přidat foto

Kruton je výborný způsob, jak využít starší chléb. Ale co kdyby se stal nádhernou tečkou v jakékoliv polévce? Co kdyby to byl kruton, kdo přidá další chuťový zážitek? Dejte si s přípravou krutonů trochu práci.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Starší chléb nakrájíme na kostičky. Ve velké míse smícháme olivový olej se solí, provensálským kořením a prolisovaným česnekem.
2.
Vsypeme chléb a dlouze a dobře promícháme.
3.
Dáme do vyhřáté trouby na 180 stupňů. Pečeme na program 4D horký vzduch asi 15 minut.

Od: Iva V, 15.10.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
15 min vaření
25 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 6 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: polévka, česká, přílohy, pečení, vegetariánské, veganské, bez laktózy

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
209.95 kcal
Protein
2.05 g
Sacharidy
z toho cukr
10.68 g
1.58 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
17.66 g
2.50 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.