Krutony s česnekem a bylinkami

Kruton je výborný způsob, jak využít starší chléb. Ale co kdyby se stal nádhernou tečkou v jakékoliv polévce? Co kdyby to byl kruton, kdo přidá další chuťový zážitek? Dejte si s přípravou krutonů trochu práci.

Ingredience (4 x porce)

Postup přípravy

  1. Starší chléb nakrájíme na kostičky. Ve velké míse smícháme olivový olej se solí, provensálským kořením a prolisovaným česnekem.
  2. Vsypeme chléb a dlouze a dobře promícháme.
  3. Dáme do vyhřáté trouby na 180 stupňů. Pečeme na program 4D horký vzduch asi 15 minut.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 209.95 kcal | Protein: 2.05 g | Sacharidy: 10.68 g | z toho cukr: 1.58 g | Tuk: 17.66 g | z toho nas. MK: 2.50 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2074-krutony-s-cesnekem-a-bylinkami