Nutriční hodnoty receptu
Ingredience | Množství (1 porce) |
Bílkoviny | Tuk | Nasycený | Sacharidy | Cukry | Energetická hodnota |
---|---|---|---|---|---|---|---|
fazole v rajčatové omáčce (sterilované) | 106 a 1/4 g | 10.63 g | 2.13 g | 0.43 g | 29.75 g | 10.63 g | 205.06 kcal |
brambory | 1/2 velkého kusu | 3.78 g | 0.17 g | 0.05 g | 28.39 g | 1.51 g | 142.07 kcal |
mouka hladká | 3/4 lžíce | 0.62 g | 0.06 g | 0.01 g | 4.42 g | 0.02 g | 21.84 kcal |
olej rostlinný | 15 ml | 0.00 g | 13.80 g | 1.89 g | 0.00 g | 0.00 g | 122.27 kcal |
sůl | podle chuti | 0.00 g | 0.00 g | 0.00 g | 0.00 g | 0.00 g | 0.00 kcal |
pepř mletý | podle chuti | 0.00 g | 0.00 g | 0.00 g | 0.00 g | 0.00 g | 0.00 kcal |
bazalka sušená | 1/4 hrsti | 0.34 g | 0.06 g | 0.03 g | 0.15 g | 0.03 g | 3.50 kcal |
Součet | 15.37 g | 16.21 g | 2.40 g | 62.71 g | 12.18 g | 494.73 kcal |