Kuřecí medailonky

Křehké kuřecí medailonky uvaříte díky dlouhému marinování v podmáslí. Kuřecí prsa nebudou vysušená a zajisté si každý pochutná. Pokud budete podávat jako předkrm se salátem, tak kuřecí medailonky musejí být teplé.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Kuřecí prsa omyjeme. Podmáslí smícháme se 3 lžícemi sladké papriky. Vložíme celá kuřecí prsa. Nádobu uzavřeme a necháme 24 hodin v lednici.
2.
Vyjmeme kuřecí prsa, necháme trochu okapat. Nakrájíme po šířce na medailonky.
3.
Smícháme mouku se sladkou paprikou a grilovacím kořením. Pokud nemáte směs grilovacího koření s dostatkem soli, medailonky před obalováním osolte.
4.
Medailonky obalíme v ochucené mouce a smažíme na sádle. Smažte déle na nižší teplotu a dvakrát otočte.
5.
Podáváme s brambory nebo bramborovou kaší.

Od: Ráďa 78, 30.8.2019

Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
15 min vaření
25 hod celkem
Množství: 6 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 26 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, česká, drůbeží maso, bez laktózy
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
214.44 kcal
Protein
29.03 g
Sacharidy
z toho cukr
9.75 g
8.57 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
5.72 g
1.93 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama