Kuřecí medailonky

  • Přidat foto

Křehké kuřecí medailonky uvaříte díky dlouhému marinování v podmáslí. Kuřecí prsa nebudou vysušená a zajisté si každý pochutná. Pokud budete podávat jako předkrm se salátem, tak kuřecí medailonky musejí být teplé.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Kuřecí prsa omyjeme. Podmáslí smícháme se 3 lžícemi sladké papriky. Vložíme celá kuřecí prsa. Nádobu uzavřeme a necháme 24 hodin v lednici.
2.
Vyjmeme kuřecí prsa, necháme trochu okapat. Nakrájíme po šířce na medailonky.
3.
Smícháme mouku se sladkou paprikou a grilovacím kořením. Pokud nemáte směs grilovacího koření s dostatkem soli, medailonky před obalováním osolte.
4.
Medailonky obalíme v ochucené mouce a smažíme na sádle. Smažte déle na nižší teplotu a dvakrát otočte.
5.
Podáváme s brambory nebo bramborovou kaší.

Od: Ráďa 78, 30.8.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
15 min vaření
25 hod celkem
Množství: 6 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 26 Kč
Kategorie: hlavní chod, česká, drůbeží maso

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
202.56 kcal
Protein
29.04 g
Sacharidy
z toho cukr
10.17 g
8.43 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
5.24 g
2.23 g

Detailní rozpis podle ingrediencí


×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.