Výborná bábovka, dělala jsem ji již několikrát a vydrží dlouho vláčná. Nejlepší je ještě teplá s rozpuštěnou čokoládou 
Tvarohová bábovka s čokoládou
Výborná bábovka, která je připravena rychle a díky máslu a tvarohu vydrží dlouho vláčná. Vyzkoušejte ji.
Reklama
Postup přípravy
1.
Vyšleháme změklé máslo s cukrem do pěny. Přidáme tvaroh. Vajíčka budeme přidávat po jednom kuse a vždy důkladně zašleháme. Přisypeme vanilkový cukr a dlouze šleháme.
2.
Promícháme mouku s práškem do pečiva a pomalu přidáváme do těsta.
3.
Čokoládu na vaření nalámeme na kostičky.
4.
Do těsta přilejeme mléko a prošleháme. Vypneme mixér a vmícháme celé kostičky čokolády. Do hustého těsta, které nejde nalévat, můžete přidat ještě trochu mléka. Vlijeme do bábovkové formy a pečeme na 180 stupňů 40 – 50 minut.
5.
Necháme vychladnout. Pocukrujeme a můžeme podávat.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
-
Adriana (neregistrovaný) před 2030 dny
Nový komentář
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
490.81 kcal |
Protein |
9.53 g |
|
Sacharidy
z toho cukr
|
58.89 g
35.18 g
|
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
23.80 g
14.01 g
|
Reklama
Reklama





