Tvarohová bábovka s čokoládou

Výborná bábovka, která je připravena rychle a díky máslu a tvarohu vydrží dlouho vláčná. Vyzkoušejte ji.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Vyšleháme změklé máslo s cukrem do pěny. Přidáme tvaroh. Vajíčka budeme přidávat po jednom kuse a vždy důkladně zašleháme. Přisypeme vanilkový cukr a dlouze šleháme.
2.
Promícháme mouku s práškem do pečiva a pomalu přidáváme do těsta.
3.
Čokoládu na vaření nalámeme na kostičky.
4.
Do těsta přilejeme mléko a prošleháme. Vypneme mixér a vmícháme celé kostičky čokolády. Do hustého těsta, které nejde nalévat, můžete přidat ještě trochu mléka. Vlijeme do bábovkové formy a pečeme na 180 stupňů 40 – 50 minut.
5.
Necháme vychladnout. Pocukrujeme a můžeme podávat.

Od: Iva V, 2.7.2019

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 50 min celkem
Množství: 10 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 14 Kč
Kategorie: dezert, česká, pečení, vegetariánské

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
435.01 kcal
Protein
8.57 g
Sacharidy
z toho cukr
51.85 g
27.36 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
21.52 g
11.80 g

Detailní rozpis podle ingrediencí


×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.