Nutriční hodnoty receptu
Ingredience | Množství (1 porce) |
Bílkoviny | Tuk | Nasycený | Sacharidy | Cukry | Energetická hodnota |
---|---|---|---|---|---|---|---|
cibule | 1/4 ks | 0.30 g | 0.03 g | 0.01 g | 2.10 g | 1.17 g | 11.00 kcal |
sůl | 1/4 lžičky | 0.00 g | 0.00 g | 0.00 g | 0.00 g | 0.00 g | 0.00 kcal |
pepř mletý | 1/4 lžičky | 0.06 g | 0.02 g | 0.01 g | 0.22 g | 0.00 g | 1.44 kcal |
rajčatový protlak | 12 a 1/2 g | 0.54 g | 0.06 g | 0.01 g | 1.85 g | 1.52 g | 10.25 kcal |
máslo | 25 g | 0.21 g | 20.28 g | 12.84 g | 0.02 g | 0.02 g | 179.25 kcal |
fazole v rajčatové omáčce (sterilované) | 50 g | 5.00 g | 1.00 g | 0.20 g | 14.00 g | 5.00 g | 96.50 kcal |
Součet | 6.11 g | 21.38 g | 13.07 g | 18.19 g | 7.71 g | 298.44 kcal |