Kuřecí křídla s hořčicovou marinádou

Pohoštění pro hosty nemusí vypadat jen jako obložený chlebíček nebo chuťovka. Zkuste připravit větší porci kuřecích křídel. Na marinování je dobré vyhradit si čas alespoň jeden celý den.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Vyberte misku s dobře těsnícím víkem a smíchejte marinádu. Prolisujte do ní stroužky česneku. Vše dobře prošlehejte vidličkou.
2.
Do marinády vložte omytá kuřecí křídla a dobře zavřete. Ponechte v lednici celý den i noc. Několikrát misku protřepejte a obraťte.
3.
Vezměte zapékací nádobu, kuřecí prsa do ní vložte i s marinádou. Pečte asi 45 minut. Poté odklopte víko a nechte dopéct. Nejlépe chutnají s pečivem a ještě teplá.

Od: Iva V, 22.2.2019

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 1 hod 30 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 20 Kč
Kategorie: hlavní chod, předkrm, chuťovky, česká, pečení, low carb

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
457.89 kcal
Protein
28.83 g
Sacharidy
z toho cukr
6.32 g
1.64 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
35.25 g
7.77 g

Detailní rozpis podle ingrediencí