Kuřecí křídla s hořčicovou marinádou
Pohoštění pro hosty nemusí vypadat jen jako obložený chlebíček nebo chuťovka. Zkuste připravit větší porci kuřecích křídel. Na marinování je dobré vyhradit si čas alespoň jeden celý den.
Ingredience
Postup přípravy
1.
Vyberte misku s dobře těsnícím víkem a smíchejte marinádu. Prolisujte do ní stroužky česneku. Vše dobře prošlehejte vidličkou.
2.
Do marinády vložte omytá kuřecí křídla a dobře zavřete. Ponechte v lednici celý den i noc. Několikrát misku protřepejte a obraťte.
3.
Vezměte zapékací nádobu, kuřecí prsa do ní vložte i s marinádou. Pečte asi 45 minut. Poté odklopte víko a nechte dopéct. Nejlépe chutnají s pečivem a ještě teplá.
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 1 hod 30 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 39 Kč Rozpis na položky |
Kategorie: | hlavní chod, předkrm, chuťovky, česká, pečení, low carb, bezlepkové, bez laktózy |
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
1,053.20 kcal |
Protein |
82.68 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
6.39 g
0.41 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
74.94 g
18.43 g
|