Kuřecí křídla na divoko

Kuřecí křídla nejsou část, kterou bychom si vybrali k nedělnímu obědu. Výborná jsou ale pečená v nejrůznějších marinádách a podávaná jako chuťovka k pivu nebo vínu.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
V misce s dobře uzavíratelným víkem smícháme ingredience na marinádu. Vložíme do ní dobře omytá kuřecí křídla.
2.
Misku uzavřeme a necháme v lednici den a noc. Příležitostně protřepeme a obrátíme.
3.
Pečeme v zapékací misce necelou hodinu. Na posledních 10 minut odklopíme víko. Podáváme s pečivem.

Od: Iva V, 19.2.2019

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 1 hod 30 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 20 Kč
Kategorie: předkrm, chuťovky, česká, drůbeží maso, pečení, low carb

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
379.17 kcal
Protein
22.93 g
Sacharidy
z toho cukr
2.57 g
0.50 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
30.80 g
5.67 g

Detailní rozpis podle ingrediencí