Kuřecí křídla na divoko

Kuřecí křídla nejsou část, kterou bychom si vybrali k nedělnímu obědu. Výborná jsou ale pečená v nejrůznějších marinádách a podávaná jako chuťovka k pivu nebo vínu.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
V misce s dobře uzavíratelným víkem smícháme ingredience na marinádu. Vložíme do ní dobře omytá kuřecí křídla.
2.
Misku uzavřeme a necháme v lednici den a noc. Příležitostně protřepeme a obrátíme.
3.
Pečeme v zapékací misce necelou hodinu. Na posledních 10 minut odklopíme víko. Podáváme s pečivem.

Od: Iva V, 19.2.2019

Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 1 hod 30 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 39 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: předkrm, chuťovky, česká, drůbeží maso, pečení, low carb, bezlepkové, bez laktózy
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
976.74 kcal
Protein
76.56 g
Sacharidy
z toho cukr
2.55 g
0.48 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
70.30 g
17.17 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama