Kuřecí křídla na divoko

Kuřecí křídla nejsou část, kterou bychom si vybrali k nedělnímu obědu. Výborná jsou ale pečená v nejrůznějších marinádách a podávaná jako chuťovka k pivu nebo vínu.

Ingredience (2 x porce)

Postup přípravy

  1. V misce s dobře uzavíratelným víkem smícháme ingredience na marinádu. Vložíme do ní dobře omytá kuřecí křídla.
  2. Misku uzavřeme a necháme v lednici den a noc. Příležitostně protřepeme a obrátíme.
  3. Pečeme v zapékací misce necelou hodinu. Na posledních 10 minut odklopíme víko. Podáváme s pečivem.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 976.74 kcal | Protein: 76.56 g | Sacharidy: 2.55 g | z toho cukr: 0.48 g | Tuk: 70.30 g | z toho nas. MK: 17.17 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/1490-kureci-kridla-na-divoko