Kuřecí křídla nejsou část, kterou bychom si vybrali k nedělnímu obědu. Výborná jsou ale pečená v nejrůznějších marinádách a podávaná jako chuťovka k pivu nebo vínu.
Ingredience (2 x porce)
Postup přípravy
V misce s dobře uzavíratelným víkem smícháme ingredience na marinádu. Vložíme do ní dobře omytá kuřecí křídla.
Misku uzavřeme a necháme v lednici den a noc. Příležitostně protřepeme a obrátíme.
Pečeme v zapékací misce necelou hodinu. Na posledních 10 minut odklopíme víko. Podáváme s pečivem.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 976.74 kcal |
Protein: 76.56 g |
Sacharidy: 2.55 g |
z toho cukr: 0.48 g |
Tuk: 70.30 g |
z toho nas. MK: 17.17 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/1490-kureci-kridla-na-divoko