Kešu sýr s kousky sušených rajčat

Milujete oříšky tak moc, že byste je mohli jíst ke každému jídlu, nebo klidně i místo jídla? V tom případě musíte vyzkoušet kešu sýr.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Kešu oříšky rozmixujeme společně s vodou na hladký krém. Pokud máte výkonný mixér, rozmixujete i bez vody.
2.
Připravíme si misku, čistou utěrku a sítko. Na misku položíme sítko, do sítka rozprostřeme utěrku a do ní přelijeme krémovou hmotu. Cca 30 minut necháme odkapávat, sýr se tak zbaví veškeré přebytečné vody.
3.
Bochánek vyndáme z tkaniny, přesuneme jej do misky, smícháme s prolisovaným česnekem a rajčaty.
4.
Krém přendáme do pečící formy a dáme do lednice na 12 hodin odpočinout.
5.
Pečeme cca 40 minut na 200°C, dokud nemá sýr zlatavou barvu a tenkou kůrku.
6.
Tip: Krémová hmota se nemusí péct a lze využít i jako pomazánku.

Od: Liška, 2.12.2018

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 13 hod 30 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Liška
Cena ingrediencí: 1 × porce = 45 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
410.06 kcal
Protein
14.58 g
Sacharidy
z toho cukr
26.09 g
10.90 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
29.07 g
5.14 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama