Mazací sýr z mandlí

  • Přidat foto

Oříškový sýr, tentokrát z mých oblíbených mandlí.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Všechny ingredience rozmixujeme dohladka.
2.
Připravíme si misku, plátno nebo buničinu a sítko. Pokud nemáte, postačí čistá utěrka.
3.
Na misku položíme sítko, do sítka rozprostřeme utěrku a do ní přelijeme krémovou hmotu. Utěrku zagumičkujeme a dáme na 12 hodin do ledničky odkapávat (nejlépe přes noc), aby odkapala přebytečná voda.
4.
Po 12 hodinách si předehřejeme na 180°C troubu a buď vyjmeme z utěrky a přesuneme do pečící formičky, nebo překlopíme na plech tak, aby kulatý hladký okraj byl nahoru.
5.
Pečeme asi 40 minut, dokud nemá sýr zlatavou barvu a na vrchu kůrku.

Od: Liška, 11.2.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 13 hod celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Liška
Cena ingrediencí: 1 × porce = 15 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: chuťovky, sýr, vegetariánské, veganské, bezlepkové, bez laktózy

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
246.13 kcal
Protein
5.22 g
Sacharidy
z toho cukr
3.70 g
1.49 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
23.65 g
2.50 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.