Klíčové slovo „kardiovaskulární systém“

Chcete zlepšit imunitu nebo raději náladu? Maralí kořen zvládne obojí

Parcha saflorovitá zdobí horské louky daleké Sibiře půvabnými dekorativními květy. Ten nejcennější poklad ale nesměle ukrývá pod zemí. Přezdívá se mu maralí kořen a je považovaný za významný adaptogen. Co všechno umí?

15.4.2022

Srdcovka na talíři. Potraviny, co posílí srdce a kardiovaskulární systém

Srdeční sval potřebuje náležitou výživu a péče o něj by měla být naší prioritou. Kromě pravidelného pohybu prospějete srdci určitým druhem potravin. Které to jsou?

Borůvky a brusinky vyčistí krev. Které další potraviny to umí?

Zařadit do jídelníčku pravidelně potraviny na pročištění krve je nejlepší prevencí před infarktem a mrtvicí. Většinu z nich máte v lednici nebo ve spíži. Které potraviny pomáhají pročistit krev?

Nechcete ji potkat, a přitom umí zázraky. Vezměte kopřivu na milost

Kolik přípravků byste si museli vzít, abyste podpořili metabolizmus, pročistili krev, zvítězili nad infekcí, snížili tlak i hladinu cukru v krvi, ulevili alergiím, zlepšili astma či zmírnili onemocnění jater a žlučníku? Jen jeden přípravek. Kopřivový čaj.

Banány a ananas, exotické pohlazení pro zdraví

Banán a ananas jsou natolik sladké a lahodné plody, že bychom si je dopřáli jen pro jejich skvostnou chuť. Co teprve až se seznámíte s tím, jak banán a ananas prospívá organizmu? Dejte si je každý den, a to i tehdy, když držíte redukční dietu.

15.12.2020