Klíčové slovo „úklid“

Jak správně vyčistit kuchyňský dřez

Udržovat kuchyňský dřez v čistotě může připomínat boj s větrnými mlýny. Obzvláště tehdy, pokud si chystáte většinu jídel sami ve své kuchyni. I údržbu dřezu ale můžete vychytat k dokonalosti a spoustu práce si ušetřit.

13.12.2023

Jak využít sůl jako skvělého pomocníka v domácnosti

Sůl nad zlato? Něco na tom určitě bude. Nejenže se bez ní vůbec neobejdeme v kuchyni, ale klidně si ji můžeme přizvat na pomoc i tehdy, pokud bojujeme s ucpaným odtokem, skvrnou od červeného vína nebo nezvanými mravenci.

10.11.2023

Ocet: Tajný pomocník pro lepší chuť, zdraví a úklid domácnosti

Ocitnutí se v kuchyni může být pro mnoho lidí zdrojem stresu a nedostatečného sebevědomí. Často však stačí jednoduchý trik, kterým je přidání octu do vašich jídel. Ocitli jste se někdy v situaci, kdy jste vařili jídlo, které nebylo úplně podle vašich představ a chtěli jste mu dodat něco navíc? Ocet může být tím kouzelným prvkem, který dokáže vašemu jídlu dodat chuť a zlepšit jeho stravitelnost.

3.9.2023

Černý čaj jako tajná zbraň proti špíně, mastnotě a zápachu

Oblíbený povzbuzující nápoj, ale zároveň také překvapivě účinný pomocník nejenom při běžném úklidu. Vyzkoušejte netradiční způsoby, jak využít černý čaj v domácnosti a proměňte ho v přírodní osvěžovač a efektivní čistič různých druhů povrchů.

2.6.2023

8 tipů pro přehlednou organizaci spíže

Udělejte přítrž zběsilému přehrabování a hledání. Proměňte spíž v efektivní prostor, ve kterém budou všechny potraviny a další nezbytnosti vždy po ruce. Přehledná a praktická organizace spíže ušetří nejenom čas při přípravě jídla, ale omezí i plýtvání.

10.5.2023