Klíčové slovo „ovesné vločky“

Snídaňové kaše zahřejí, zasytí a sníží cholesterol

Vydatná snídaně je nejlepším startem dne. Měla by obsahovat zdroj komplexních sacharidů, bílkoviny a kvalitní tuky. Zmíněné požadavky výborně splňují různé snídaňové kaše. Naučte se je připravovat, nebudou vás dopoledne trápit chutě na sladkosti. Vyzkoušet můžete stovky variací.

Připravte si domácí müsli. Zdravé, levné a vždy při ruce

Müsli je synonymem zdravé snídaně, bohužel v obchodech můžete snadno sáhnout vedle a snídat produkt plný cukru, stabilizátorů a umělých dochucovadel. Jistě vás potěší zpráva, že si zásobu výborného müsli můžete připravit doma. Přinášíme tipy a recepty na domácí müsli.

Jarní, podzimní, celoroční. Únavu vyženete průzkumem lednice

Ráno s nadšením vyskočíte z postele plni energie. Těšíte se na nový den a broukáte si oblíbenou melodii. Celé dopoledne se usmíváte. Že to není váš případ? Pak vás možná trápí dlouhodobá únava. Představíme vám potraviny, které bojují proti únavě a dodají vám dostatek energie. Některé z nich umí probudit hormony štěstí.

Ovesné vločky jsou zdravé a výživné: Zkuste oblíbené recepty, jak je připravit

Ovesné vločky patří mezi základní potraviny zdravé výživy. Není se čemu divit, jelikož jsou skvělým zdrojem vlákniny, vitaminů a minerálních látek. Výtečně zasytí a dodají energii, navíc se hodí i do jídelníčku při hubnutí. Zároveň si na nich můžete dobře pochutnat, jelikož se dají připravit na tisíce způsobů.

31.5.2022

Vyměňte sirup na kašel za potraviny podporující imunitu dětí

Školka, škola nebo jen chladnější podzimní období a vaše dítě už zase leží v posteli s teplotou, rýmou a kašlem. Zdá se to být nekonečný boj a vy se domníváte, že je to doba, která se musí přetrpět. Omyl. Dětskou imunitu můžete úspěšně posílit vhodným jídelníčkem.