Ekucharka.cz
  • Přidat recept
  • Úvod
  • Recepty
    • Procházet
    • Štítky
    • Videorecepty
    • Hlavní jídla
    • Polévky
    • Malá jídla a občerstvení
    • Dezerty a moučníky
    • Přílohy
    • Snídaně
    • Saláty
    • Pomazánky
    • Nápoje
    • Smoothies
  • Ingredience
    • Procházet
    • Vitamíny
    • Minerály
  • Magazín
  • Nutriční diář
    • Zobrazit
    • Vlastní ingredience
    • Analýza výsledků
    • Změnit nastavení
  • Oblíbené
  • Přihlásit
Ekucharka.cz
  • Recepty
  • Magazín
  • Ingredience
  • červená řepa
  • dýně
  • houby
  • jablka
  • rajčata
Úvod • Magazín • Klíčová slova • kyselina fytová

Klíčové slovo „kyselina fytová“

Zatracované fytáty vezměte na milost. Bojují proti rakovině

Zatracované fytáty vezměte na milost. Bojují proti rakovině

Rakovina je velkým strašákem. Dobrou zprávou je, že se jí můžete vyhnout nebo alespoň snížit riziko jejího vzniku. Vsaďte na fytáty, potraviny, které účinně bojují proti rakovinového bujení. Představíme vám potraviny, které jsou základem protirakovinového jídelníčku.

Iva Vaněčková
14.8.2023

Oblíbené články

  • Upečte si jedlé kaštany v mikrovlnce. Poradíme vám, jak na to
  • Dezerty do skleničky. Krásně barevné a připravené za pár minut
  • Červená řepa: Jak uchovat podklad plný mikroživin i na zimu
  • Urodilo se hodně jablek? Poradíme vám, jak je zpracovat
  • Vše, co byste měli vědět o pórku a tipy pro jeho využití v kuchyni
  • Chutné, zdravé, lehké. Pomazánky ke snídani, svačině i večeři
  • Nespěchejte a pochutnáte si. Jak správně vařit v pomalém hrnci?
  • Jak na nejlepší pečené brambory, které se vždy povedou
Facebook RSS
  • Podmínky užití
  • Zásady ochrany osobních údajů
  • Kontakt
  • Nastavení cookies
© 2003-2025 ekucharka.cz, ISSN 2694-6866, jakékoli veřejné šíření obsahu tohoto serveru je bez písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Design: Eva Roverová