Špenátový krém s kokosovým mlékem a chilli
Superrychlá, superjednoduchá, superjemná a superchutná špenátová pochotuka! Nevěříte? Vyzkoušejte sami. :-)
Reklama
Postup přípravy
1.
Ve středně velkém hrnci si zahřejeme kari pastu a pár lžic kokosového mléka. Prošleháváme do řidší pasty.
2.
Přilijeme zbývající kokosové mléko a vsypeme špenát.
3.
Přidáme vývar. Promícháme, přivedeme k varu a přiklopíme pokličkou.
4.
Zmírníme oheň a zvolna vaříme 5–10 minut. Osolíme a přidáme chilli papričku.
5.
Ručním mixérem rozmixujeme do krémové konzistence a můžeme podávat. Dobrou chuť! :-)
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
520.96 kcal |
Protein |
10.81 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
12.38 g
8.36 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
48.62 g
42.45 g
|
Reklama
Reklama