Špenátový krém s kokosovým mlékem a chilli

Superrychlá, superjednoduchá, superjemná a superchutná špenátová pochotuka! Nevěříte? Vyzkoušejte sami. :-)

Reklama

Ingredience

Množství na
+
  porce

Postup přípravy

1.
Ve středně velkém hrnci si zahřejeme kari pastu a pár lžic kokosového mléka. Prošleháváme do řidší pasty.
2.
Přilijeme zbývající kokosové mléko a vsypeme špenát.
3.
Přidáme vývar. Promícháme, přivedeme k varu a přiklopíme pokličkou.
4.
Zmírníme oheň a zvolna vaříme 5–10 minut. Osolíme a přidáme chilli papričku.
5.
Ručním mixérem rozmixujeme do krémové konzistence a můžeme podávat. Dobrou chuť! :-)

Od: Zuzana, 23.8.2023

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
520.96 kcal
Protein
10.81 g
Sacharidy
z toho cukr
12.38 g
8.36 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
48.62 g
42.45 g

Detailní rozpis

Reklama
Reklama