Špenátový krém s kokosovým mlékem a chilli

Superrychlá, superjednoduchá, superjemná a superchutná špenátová pochotuka! Nevěříte? Vyzkoušejte sami. :-)

Ingredience (2 x porce)

Postup přípravy

  1. Ve středně velkém hrnci si zahřejeme kari pastu a pár lžic kokosového mléka. Prošleháváme do řidší pasty.
  2. Přilijeme zbývající kokosové mléko a vsypeme špenát.
  3. Přidáme vývar. Promícháme, přivedeme k varu a přiklopíme pokličkou.
  4. Zmírníme oheň a zvolna vaříme 5–10 minut. Osolíme a přidáme chilli papričku.
  5. Ručním mixérem rozmixujeme do krémové konzistence a můžeme podávat. Dobrou chuť! :-)

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 520.96 kcal | Protein: 10.81 g | Sacharidy: 12.38 g | z toho cukr: 8.36 g | Tuk: 48.62 g | z toho nas. MK: 42.45 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3963-spenatovy-krem-s-kokosovym-mlekem-a-chilli