Kakaový moučník

Kakaový moučník je rychlým a oblíbeným dezertem. Kdybyste si jej chtěli ještě vylepšit, dozdobte šlehačkou a ovocem, či čokoládovou polevou.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Troubu si předehřejeme na 180°C. Ve velké míse smícháme mouku s kypřícím práškem, cukrem a kakaem a postupně za stálého šlehání přidáváme máslo, vejce, mléko a olej.
2.
Formu na koláč si vymažeme máslem a vysypeme moukou. Hotové těsto do ní nalijeme a pečeme v předehřáté troubě.
3.
Špejlí zkusíme, zda je koláč upečený. Vytáhneme-li ji čistou, můžeme formu vyndat z trouby. Dobrou chuť! :-)

Od: Zuzana, 11.5.2023

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 20 min příprava
25 min vaření
45 min celkem
Množství: 10 × porce
Autor: Zuzana
Cena ingrediencí: 1 × porce = 7 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
340.01 kcal
Protein
6.72 g
Sacharidy
z toho cukr
44.24 g
22.34 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
15.55 g
7.24 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama