Tvarohová zmrzlina bez cukru

Tvarohová zmrzlina, kterou připravíte z několika málo ingrediencí nejlépe ve zmrzlinovači, vám jistě zachutná. Směs můžete použít i jako základ ovocných tvarohových zmrzlin, stačí vmíchat ovocnou dřeň.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Polovinu mléka smícháme se želatinou a necháme nabobtnat. Asi po hodině přivedeme k varu druhou polovinu mléka.
2.
Vlijeme mléko se želatinou, důkladně promícháme a povaříme asi 2 minuty. Vypneme a vmícháme cukr nebo erythritol.
3.
Necháme vychladnout. Dáme do zmrzlinovače a promixujeme postupně s tvarohem.
4.
Necháme směs zmrazit ve formičkách na nanuky nebo ve zmrzlinovači.

Od: Iva V, 25.8.2022

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
10 min vaření
3 hod celkem
Množství: 20 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 5 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
58.14 kcal
Protein
4.36 g
Sacharidy
z toho cukr
1.75 g
1.81 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
3.74 g
2.36 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama