Rybízová zmrzlina

Červený rybíz je výborný čerstvý. Bohužel jej nestihneme v sezónně všechen spotřebovat. Zavařený červený rybíz už tak oblíbený není. To se rychle změní, když z něj připravíte domácí zmrzlinu.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Šťávu z kompotu, rybíz a tvaroh rozšleháme tyčovým mixérem.
2.
Přidáme postupně cukr. Sladká zavařenina může mít méně cukru.
3.
Směs nalijeme do formiček a dáme zamrazit.

Od: Iva V, 29.1.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 2 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
152.69 kcal
Protein
3.35 g
Sacharidy
z toho cukr
28.30 g
26.55 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
3.04 g
1.93 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama