Rybízová zmrzlina

  • Přidat foto

Červený rybíz je výborný čerstvý. Bohužel jej nestihneme v sezónně všechen spotřebovat. Zavařený červený rybíz už tak oblíbený není. To se rychle změní, když z něj připravíte domácí zmrzlinu.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Šťávu z kompotu, rybíz a tvaroh rozšleháme tyčovým mixérem.
2.
Přidáme postupně cukr. Sladká zavařenina může mít méně cukru.
3.
Směs nalijeme do formiček a dáme zamrazit.

Od: Iva V, 29.1.2019

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 2 Kč
Kategorie: dezert, česká, ovoce, vegetariánské

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
146.57 kcal
Protein
2.45 g
Sacharidy
z toho cukr
28.38 g
26.88 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
2.59 g
1.78 g

Detailní rozpis podle ingrediencí


×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.