Rybízová zmrzlina

Červený rybíz je výborný čerstvý. Bohužel jej nestihneme v sezónně všechen spotřebovat. Zavařený červený rybíz už tak oblíbený není. To se rychle změní, když z něj připravíte domácí zmrzlinu.

Ingredience

Počet porcí:

Postup přípravy

1.
Šťávu z kompotu, rybíz a tvaroh rozšleháme tyčovým mixérem.
2.
Přidáme postupně cukr. Sladká zavařenina může mít méně cukru.
3.
Směs nalijeme do formiček a dáme zamrazit.

Od: Iva V, 29.1.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Doba přípravy: 10 min
Počet porcí: 4 porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 2 Kč za porci
Kategorie: dezert, česká, ovoce, vegetariánské

Nutriční hodnoty (1 porce)

Energetická hodnota
146.57 kcal
Protein
2.45 g
Sacharidy
z toho cukr
28.38 g
26.88 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
2.59 g
1.78 g

Detailní rozpis podle ingrediencí