Hrníčková maková buchta
Maková buchta je velmi snadná na přípravu, protože vše smícháme dohromady a máme hotovo. Skvěle se hodí k odpolední kávě.
Reklama
Postup přípravy
1.
Do robotové mísy si nasypeme všechny suché ingredience.
2.
Přidáme vejce, mléko, olej a zapneme hnětení. Hněteme dokud se nám nevytvoří hladké těsto. Zhruba 5 minut.
3.
Plech si vyložíme pečícím papírem a těsto na něj nalijeme. Vložíme do předem vyhřáté trouby na 180 stupňů a pečeme dozlatova. Zhruba 30 minut, je lepší průběžně zkoušet dřevěnou špejlí jestli nebude upečená dříve.
4.
Po upečení pocukrujeme a můžeme podávat.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
148.24 kcal |
Protein |
3.33 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
17.76 g
8.88 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
6.58 g
0.93 g
|
Reklama
Reklama