Hrníčková maková buchta

Maková buchta je velmi snadná na přípravu, protože vše smícháme dohromady a máme hotovo. Skvěle se hodí k odpolední kávě.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Do robotové mísy si nasypeme všechny suché ingredience.
2.
Přidáme vejce, mléko, olej a zapneme hnětení. Hněteme dokud se nám nevytvoří hladké těsto. Zhruba 5 minut.
3.
Plech si vyložíme pečícím papírem a těsto na něj nalijeme. Vložíme do předem vyhřáté trouby na 180 stupňů a pečeme dozlatova. Zhruba 30 minut, je lepší průběžně zkoušet dřevěnou špejlí jestli nebude upečená dříve.
4.
Po upečení pocukrujeme a můžeme podávat.

Od: Petuler, 23.4.2022

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
30 min vaření
45 min celkem
Množství: 25 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 4 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
146.27 kcal
Protein
3.62 g
Sacharidy
z toho cukr
17.09 g
8.90 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
6.64 g
0.94 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama