Citrónová bábovka s tvarohem

Bábovka vonící citrónem, která zůstane hezky vláčná díky tvarohu. Můžete ji dozdobit cukrovou polevou, kterou používáte na ozdobu perníčků.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Vejce prošleháme s cukry do pěny. Přidáme olej. Důkladně promícháme, přidáme tvaroh a citrónovou šťávu.
2.
V jiné míse smícháme mouku, prášek do pečiva a citrónový pudink. Snížíme otáčky mixéru a přimícháme do směsi.
3.
Dáme do bábovkové formy, přikryjeme alobalem a pečeme na 180 °C asi 1 hodinu. Odklopíme alobal, vypneme troubu a necháme v teple dojít.

Od: Iva V, 21.3.2022

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 20 min příprava
1 hod vaření
2 hod celkem
Množství: 15 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 5 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
228.31 kcal
Protein
4.56 g
Sacharidy
z toho cukr
37.71 g
24.61 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
6.73 g
1.63 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama