Nutriční hodnoty receptu

Ingredience Množství
(1 porce)
Bílkoviny Tuk Nasycený Sacharidy Cukry Energetická
hodnota
červené fazole v plechovce 1/2 plechovky 9.58 g 1.26 g 0.22 g 19.19 g 4.56 g 148.80 kcal
anglická slanina 50 g 6.83 g 18.57 g 6.31 g 0.00 g 0.18 g 196.50 kcal
pórek 1/2 menšího kusu 0.75 g 0.15 g 0.02 g 6.18 g 1.95 g 30.50 kcal
sterilované okurky 1 a 1/2 ks 0.32 g 0.20 g 0.05 g 1.03 g 1.03 g 10.73 kcal
cibule 1/2 ks 0.61 g 0.06 g 0.02 g 4.20 g 2.33 g 22.00 kcal
cibulka jarní (lahůdková) 1/2 ks 0.14 g 0.01 g 0.00 g 0.36 g 0.17 g 2.40 kcal
lák ze sterilovaných okurek 50 ml 0.00 g 0.00 g 0.00 g 0.00 g 0.00 g 0.00 kcal
pepř mletý podle chuti 0.00 g 0.00 g 0.00 g 0.00 g 0.00 g 0.00 kcal
olej rostlinný 1/2 lžíce 0.00 g 6.80 g 0.93 g 0.00 g 0.00 g 60.25 kcal
sůl podle chuti 0.00 g 0.00 g 0.00 g 0.00 g 0.00 g 0.00 kcal
Součet 18.22 g 27.04 g 7.55 g 30.95 g 10.23 g 471.17 kcal