Cuketové karbanátky
Cuketové karbanátky jsou velmi chutné a pokud je budete dělat v troubě, tak i zdravé.
Jako příloha se hodí jakékoliv brambory, ale u nás je máme nejraději s bramborovou kaší.
Reklama
Postup přípravy
1.
Cuketu si omyjeme, nastrouháme na hrubém struhadle, osolíme a necháme vypotit zhruba 15 minut.
2.
Přebytečnou vodu slijeme, přimícháme mleté maso, vločky, koření, promícháme a necháme chvíli uležet.
3.
Přidáme na jemno nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek.
4.
V pánvi si rozehřejeme olej a lžící klademe kopečky, které roztáhneme do tvaru karbanátku. Smažíme z obou stran do zlatova.
5.
Jako přílohu můžeme zvolit bramborovou kaši nebo zeleninový salát.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
236.62 kcal |
Protein |
23.01 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
8.43 g
4.38 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
11.92 g
2.63 g
|
Reklama
Reklama