Pangas na másle, česneku a zelených fazolkách

Chutná ryba, kterou pečete společně se zelenými fazolkami. Ryba i fazolky jsou pak krásně provoněné citrónem a česnekem. Podávejte s rozpečenou bagetou nebo bramborovou přílohou.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Do většího pekáče si nachystáme máslo a fazolky. Pokud použijete mražené, povařte je ve vodě a rychle ochlaďte.
2.
Na fazolky prolisujte polovinu česneku, dejte polovinu kmínu, důkladně je osolte a opepřete. Rozložte rybu na fazolky.
3.
Ryby z obou stran osolte, opepřete, pokmínujte, pokapejte citronovou šťávou (vše už na fazolkách) a potřete česnekem.
4.
Přikryjte a pečte společně na 180 °C asi 40 minut.

Od: Iva V, 10.7.2021

Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
40 min vaření
50 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 61 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, česká, ryba, pečení, bezlepkové
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
263.12 kcal
Protein
20.07 g
Sacharidy
z toho cukr
9.87 g
5.30 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
15.79 g
8.86 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama