Chutná ryba, kterou pečete společně se zelenými fazolkami. Ryba i fazolky jsou pak krásně provoněné citrónem a česnekem. Podávejte s rozpečenou bagetou nebo bramborovou přílohou.
Ingredience (4 x porce)
Postup přípravy
Do většího pekáče si nachystáme máslo a fazolky. Pokud použijete mražené, povařte je ve vodě a rychle ochlaďte.
Na fazolky prolisujte polovinu česneku, dejte polovinu kmínu, důkladně je osolte a opepřete. Rozložte rybu na fazolky.
Ryby z obou stran osolte, opepřete, pokmínujte, pokapejte citronovou šťávou (vše už na fazolkách) a potřete česnekem.
Přikryjte a pečte společně na 180 °C asi 40 minut.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 263.12 kcal |
Protein: 20.07 g |
Sacharidy: 9.87 g |
z toho cukr: 5.30 g |
Tuk: 15.79 g |
z toho nas. MK: 8.86 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3138-pangas-na-masle-cesneku-a-zelenych-fazolkach