Pangas na másle, česneku a zelených fazolkách

Chutná ryba, kterou pečete společně se zelenými fazolkami. Ryba i fazolky jsou pak krásně provoněné citrónem a česnekem. Podávejte s rozpečenou bagetou nebo bramborovou přílohou.

Ingredience (4 x porce)

Postup přípravy

  1. Do většího pekáče si nachystáme máslo a fazolky. Pokud použijete mražené, povařte je ve vodě a rychle ochlaďte.
  2. Na fazolky prolisujte polovinu česneku, dejte polovinu kmínu, důkladně je osolte a opepřete. Rozložte rybu na fazolky.
  3. Ryby z obou stran osolte, opepřete, pokmínujte, pokapejte citronovou šťávou (vše už na fazolkách) a potřete česnekem.
  4. Přikryjte a pečte společně na 180 °C asi 40 minut.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 263.12 kcal | Protein: 20.07 g | Sacharidy: 9.87 g | z toho cukr: 5.30 g | Tuk: 15.79 g | z toho nas. MK: 8.86 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3138-pangas-na-masle-cesneku-a-zelenych-fazolkach