Směs z mletého masa s čedarem

Potřebujete rychlý oběd nebo večeři? Vyzkoušejte tento recept, který zvládne každý a výsledek je výborný.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Na pánvi si rozehřejeme sádlo a opečeme na kostičky nakrájenou cibuli.
2.
Přidáme na plátky nakrájené žampiony, chvíli orestujeme a vložíme mleté maso, které osolíme, opepříme a opékáme do hotova.
3.
Přilijeme smetanu, přidáme provensálské koření a vaříme do zhoustnutí.
4.
Při podávání sypeme strouhaným čedarem a můžeme podávat se zeleninou a pečivem.

Od: Petuler, 26.11.2020

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
15 min vaření
20 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 47 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, česká, vepřové maso, low carb, bezlepkové

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
1,034.21 kcal
Protein
39.58 g
Sacharidy
z toho cukr
7.89 g
5.12 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
94.09 g
35.20 g

Detailní rozpis podle ingrediencí