Nutriční hodnoty receptu
Ingredience | Množství (1 porce) |
Bílkoviny | Tuk | Nasycený | Sacharidy | Cukry | Energetická hodnota |
---|---|---|---|---|---|---|---|
zelí hlávkové červené | 250 g | 2.50 g | 0.53 g | 0.08 g | 12.50 g | 12.50 g | 64.73 kcal |
mungo klíčky | 40 g | 1.22 g | 0.07 g | 0.02 g | 1.66 g | 1.65 g | 12.00 kcal |
olej olivový | 2 lžíce | 0.00 g | 27.00 g | 3.73 g | 0.00 g | 0.00 g | 238.68 kcal |
sůl | 1/2 lžičky | 0.00 g | 0.00 g | 0.00 g | 0.00 g | 0.00 g | 0.00 kcal |
balzamikový ocet | 2 lžíce | 0.16 g | 0.00 g | 0.00 g | 5.45 g | 4.78 g | 28.16 kcal |
vejce | 1 ks | 5.53 g | 4.18 g | 1.38 g | 0.32 g | 0.16 g | 62.92 kcal |
Součet | 9.40 g | 31.78 g | 5.20 g | 19.92 g | 19.10 g | 406.49 kcal |