Vejce plněná uherskou pěnou
Plněná vejce jsou vhodná jako lehký předkrm. Pomazánka je pikantní a má výraznou chuť.
Reklama
Postup přípravy
1.
Uvařená vejce oloupeme, rozkrojíme na půl a vyndáme žloutky.
2.
Žloutky si vložíme do misky společně se žervé, máslem a uherákem. Tyčovým mixérem rozmixujeme do pěny. Kdo chce, může ochutit, já jsem už nic nepřidávala, potraviny jsou dost výrazné.
3.
Na talíř si nachystáme listy ledového salátu a prázdná vejce. Pěnu si dáme do zdobícího sáčku a vejce naplníme.
4.
Naplněná vejce ozdobíme červenou paprikou, jarní cibulkou a dáme vychladit do lednice. Po ztuhnutí můžeme podávat.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
266.51 kcal |
Protein |
11.65 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
4.50 g
4.03 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
31.53 g
16.65 g
|
Reklama
Reklama