Vejce plněná uherskou pěnou

Plněná vejce jsou vhodná jako lehký předkrm. Pomazánka je pikantní a má výraznou chuť.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Uvařená vejce oloupeme, rozkrojíme na půl a vyndáme žloutky.
2.
Žloutky si vložíme do misky společně se žervé, máslem a uherákem. Tyčovým mixérem rozmixujeme do pěny. Kdo chce, může ochutit, já jsem už nic nepřidávala, potraviny jsou dost výrazné.
3.
Na talíř si nachystáme listy ledového salátu a prázdná vejce. Pěnu si dáme do zdobícího sáčku a vejce naplníme.
4.
Naplněná vejce ozdobíme červenou paprikou, jarní cibulkou a dáme vychladit do lednice. Po ztuhnutí můžeme podávat.

Od: Petuler, 21.1.2020

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 20 min příprava
20 min celkem
Množství: 3 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 29 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
260.79 kcal
Protein
11.61 g
Sacharidy
z toho cukr
4.32 g
3.70 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
31.01 g
16.58 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama