Rychlý koláč s broskvemi

Krásně vypadající koláč se svěží chutí a oblíbenou želatinou. V troubě jej budete mít za 10 minut a nahoru je skvělá i kombinace broskve a jahody.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Vejce ušleháme s cukry. Přidáme vodu, olej a mléko. Prošleháme. Ve vedlejší míse smícháme mouku s práškem do pečiva. Vymažeme a vysypeme koláčovou formu.
2.
Těsto zamícháme s moukou a přidáme citrónovou kůru. Mouku vmícháme do těsta vařečkou. Nalejeme do koláčové formy. Dáme upéct na 180 stupňů na 20 až 30 minut.
3.
Necháme úplně vychladnout. Nahoru nakrájíme broskve na plátky.
4.
Na želatinu si připravíme šťávu z kompotu a dolejeme ji vodou do 750 ml. Vmícháme vanilkový puding. Necháme 3 minuty v pokojové teplotě a poté přivedeme k varu. Povaříme 2 minuty a broskve zalejeme. Necháme zatuhnout.

Od: Iva V, 12.12.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
30 min vaření
50 min celkem
Množství: 8 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 10 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: dezert, česká, ovoce, pečení, vegetariánské

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
287.28 kcal
Protein
4.16 g
Sacharidy
z toho cukr
37.79 g
20.71 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
13.21 g
1.38 g

Detailní rozpis podle ingrediencí


×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.