Červené zelí zahuštěné pohankovou moukou

  • Přidat foto

Skvělá příloha, která se nejlépe hodí k pečenému vepřovému masu a bramborovým nebo houskovým knedlíkům. Je zahuštěné lehčí a zdravější moukou, pohankovou.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Zelí vyndáme ze sklenice a dáme do hrnce. Zalejeme do 1/3 vodou. Necháme chvíli povařit. Mělo by být poloměkké.
2.
Vedle rozehřejeme olej a přidáme pohankovou mouku. Necháme zpěnit a dobře promícháme.
3.
Zásmažku vmícháme do zelí. Dochutíme cukrem a solí.

Od: Iva V, 7.12.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 3 min příprava
15 min vaření
20 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 12 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: česká, zelenina, přílohy, vegetariánské, veganské, bezlepkové, bez laktózy

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
318.18 kcal
Protein
3.00 g
Sacharidy
z toho cukr
29.90 g
20.29 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
18.98 g
2.63 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.